• Camilla Chantelou

Boost dit selvværd - gruppeforløb for unge

Opdateret: 10. sep.


Jeg møder ofte unge med selvværdsproblemer.


Det giver sig til udtryk i måden de ser sig selv på, giver udfordringer både socialt & på troen og tillid til egne evner.

Det forhindrer dem ofte i at leve deres liv frit og med stor glæde.


Jeg har længe drømt om at lave et specielt tilrettelagt tilbud til disse unge mennesker, fordi jeg oplever at det er forbundet med stor tabu og skam at have det så svært med sig selv.


Ofte går de unge helt alene med store bekymringer, mørke tanker og en dyb tristhed.

Min erfaring er, at de unge har brug for at have et rum, et sted hvor de kan åbne op og ikke gemme sig bag en facade eller beskytte sine forældre, for det gør børn og unge.

At kunne være i en gruppe med andre unge, som har samme tanker og følelser skaber rum til refleksion, udvikling og en øget selvfølelse.


Jeg har været så heldig at indgå et samarbejde med psykoterapeut Line Bundgård-Poulsen, som er utrolig dygtig og dedikeret. Hun har mange års erfaring i arbejdet med børn & unge.

Vi møder begge ofte sårbare unge i vores arbejde og derfor er det netop denne gruppe, som vi brænder for at gøre en forskel for.

Der ligger stort potentiale og en vigtig investering i at denne gruppe får en god start på deres teenage- og unge voksenliv.

Line og jeg har sammen startet Institut for Selvværd og vores mission er at gøre livet lettere for børn & unge med angst, højt bekymringsniveau & lavt selvværd gennem grupper, seminarer og temaaftener.

Vi har gjort os meget umage og med stor omhu sammensat et omsorgsfuldt og udviklende program for de unge og glæder os til at gøre en forskel for denne gruppe.Følg os på nedenstående links og del hjertens gerne

Facebook: https://www.facebook.com/Institutforselvvaerd

Følg os på Instagram: https://www.instagram.com/institutforselvvaerd.dk/


Hvis du er interesseret i vores gruppeforløb eller kender nogen, som du tænker kunne have glæde af det, så kan vi kontaktes på tlf 2666 6288 eller 5180 1088.

Du er også velkommen til at kontakte os pr.mail på

line@kriseogsorg.dk eller camilla.chantelou@gmail.com


Kærligst Line & Camilla
66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle