"Hos Camilla fandt jeg tryghed til at fortælle om noget af det mest skamfulde i mit liv. Hun lærte mig at være kærlig ved mig selv og forstå hvorfor skammen fyldte så meget inden i mig"

Helle 48 år

"Jeg blev ved med at køre i ring og skubbe folk væk som kom tæt på. Jeg var tit ked af det og vred.

Hos Camilla følte jeg mig ikke alene og jeg begyndte at forstå, hvorfor jeg blev så hård overfor andre. 

Jeg har nu en kæreste og er startet i terapi igen.

Det hjælper mig at have et sted, hvor jeg kan tale om mig selv og hvor det bare er MIT rum.                

                   Stine 

"Jeg har mistet min mand og sorgen havde så stærkt et greb i mig, at jeg ikke følte jeg kunne leve. Jeg har gennem terapi fået mod på livet igen. Det har været som et brusebad af omsorg"          

                   Kirsten 65 år           

                         

 

Det har været et godt og trygt forløb jeg har haft hos Camilla. Hun har hjulpet mig til at se mine egne indre ressourcer og har taget de tanker jeg har seriøst. Hun er god til at sætte ting i perspektiv, som hun gør på en rigtig inspirerende måde

                        Freja

Min datter udviklede angst og mange tunge tanker under corona.

Det var meget svært at håndtere som forælder. Det var en stor tryghed og lettelse at hun gik til samtaler ved Camilla. Her udviklede hun sig samtidig med at jeg kunne koncentrere mig om at være hendes mor.

              Mor til datter på 16 år

"Camilla er ikke bare en vildt god terapeut, men også en meget kærlig og behagelig person. Jeg fik hjælp med angst, sorg, depression og ikke mindst at jeg ikke havde troen på mig selv og den hjalp hun mig med at finde igen"                                                    Kvinde 26 år

"Jeg fungerede ikke med mit handicap. Jeg havde mistet min livsglæde og var blevet en dårlig udgave af mig selv. Camilla hjalp mig og mit ægteskab"

                    Mand 69 år

"Jeg er opvokset i en misbrugsfamilie. Hos Camilla fik jeg modet til at hjælpe mig selv"

                   Kvinde 32 år